HLADILNIK GORENJE RK4151ANW
1. september, 2020
NAMIZNI ŽAR GORENJE TG2514B
1. september, 2020

AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN 162420X RAZSTAVNI EKSPONAT

949.90 892.91

Ameriški hladilnik Beko se ponaša z moderno tehnologijo NeoFrost, ki s pomočjo ločenega sistema hlajenja zagotavlja najboljše pogoje hlajenja in živilom podaljša svežino. Uporabniku zagotavlja kar 544 L uporabne prostornine. Za večjo priročnost je odlično samodejno odtaljevanje hladilnega in zamrzovalnega dela naprave.

Ni na zalogi

Šifra: 2057593 Kategorije: , , Oznaka:

PODROBNEJŠI OPIS

Ameriški hladilnik Beko se ponaša z moderno tehnologijo NeoFrost, ki s pomočjo ločenega sistema hlajenja zagotavlja najboljše pogoje hlajenja in živilom podaljša svežino. Uporabniku zagotavlja kar 544 L uporabne prostornine. Za večjo priročnost je odlično samodejno odtaljevanje hladilnega in zamrzovalnega dela naprave. Napravo pa med drugim odlikujejo tudi ledomat, tehnologija, ki vzdržuje nivo hranilnih snovi in vitaminov pri sadju in zelenjavi, predal za daljšo svežino ter priročen mini bar. Hladilnik je v lepi inox barvi, ki jo odlikuje visoka odpornost na prstne odtise.

  • Samodejno odtaljevanje hladilnega dela.
  • Visok energijski razred A+.
  • Priročen mini bar in točilnik vode.

ZA DOLGOTRAJNO SVEŽINO

Bekovo napravo odlikuje zmogljiva in napredna NeoFrost tehnologija. Ta preko dveh ločenih ventilatorjev onemogoča, da bi se vonjave v notranjosti aparata prenašale iz hladilnega v zamrzovalni del in obratno. Na ta način je omogočen najboljši proces hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem delu. Prav tako pa se v zamrzovalnem delu ne nabira led. Do kar 2x hitrejše ohlajevanje v notranjosti zagotavlja, da sistem vzdržuje vlago mnogo dlje časa kot sicer in s tem hrano dlje časa svežo in obstojno.

ZA ČISTO IN SVEŽO NOTRANJOST

Zahvaljujoč tehnologiji IonGuard, ki odstranjuje neprijetne vonjave in škodljive pline, je notranjost Bekovih hladilnih aparatov prijetno dišeča in sveža. Očem skriti ionizator s pomočjo ventilatorja pet minut na vsako uro nevtralizira neprijetne vonjave in s tem prihrani energijo ter čas uporabnika.

SKRB ZA VSEBINO VAŠEGA HLADILNIKA V SREDIŠČU POZORNOSTI

Bekove hladilnike odlikuje varčna in enakomerno razporejena LED osvetljava v celotni notranjosti naprave. Svetlobne verige so razporejene po stranskih stenah in na ta način zagotavljajo predvsem čisto, enakomerno in učinkovito osvetlitev vsake police. Uporabniku se bo to vsekakor poznalo pri njegovem kulinaričnem ustvarjanju in bolj preudarni porabi hrane.

NARAVNI PROCES V VAŠEM HLADILNIKU

Uporabniki, ki jih še posebno skrbi za kakovost sadja, zelenjave in ostalih živil ter skrbno pazijo na svoje zdravje, bodo navdušeni nad napredno tehnologijo aktivne modre svetlobe v hladilniku. Ta znotraj predala nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi. Živila bodo tako poleg večje vsebnosti vitamina C ostala tudi dlje obstojna in bolj sveža. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

BLAGOVNA ZNAMKA BEKO
VRSTA HLADILNIKA AMERIŠKI
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 471 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL 368 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL 176 L
PRIKLOP NA VODO NE
INVERTER MOTOR DA
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST DA
BARVA SREBRNA + INOX VRATA
ŠIRINA 91 CM
VIŠINA 182 CM
CONA SVEŽINE DA
ODPIRANJE VRAT DVOJNA VRATA
GLOBINA 72 CM
POVEZLJIVOST WI-FI NE
KLIMATSKI RAZRED SN-T: +10 DO +43°C
GLASNOST DELOVANJA 43 DB
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA 13 KG/24 H
INVERTERSKI KOMPRESOR DA
ENERGIJSKI RAZRED A+
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH 9 H
GARANCIJA 2 LETI
Teža 49 kg
X